dijous, 4 d’octubre del 2012

Ja tenim projecte: "El banc del temps"

En primera instancia havíem pensat fer un projecte, anar desenvolupant-ho tal i com ho farien els infants en una escola de les més punteres. No obstant, com ens trobem en quart any de la carrera, sentiem que teníem altres aspiracions, d'aprendre molt, aprendre molt de tots els camps, deixant de banda la teoria, adquirint noves habilitats i coneixements.  D'aquesta manera, al parlar i compartir les nostres aspiracions i dessitjos, vam descobrir que hi havia persones que tenien coneixements en un camp, mentre que en altres no. Per aquest motiu es va decidir portar a terme aquest projecte, en el qual tots ofeririem el nostre temps i coneixements tan per ensenyar com per aprendre, en funció de les aspiracions del nostre grup-classe.

Encara que el projecte que emprenem pareix molt interessant, jo personalment m'he quedat amb la intriga o ganes de fer un projecte i anar planificant-lo tal i com fariem amb els infants, ja que encara que n'haguem parlat un poc, no tenim clar la manera en que realment haurem de portar-lo a les aules i com evolucionaria en la realitat, ja que aquesta feina amb els infants evoluciona a mesura que es va avançant en aquest, de manera que encara no hem tingut l'oportunitat de portar-ho a terme de manera pràctica.

No obstant, el banc del temps també em samble força interessant, però per saber-ne un poc més he estat cercant i he trobat en Youtube un vídeo que ens explica breument en que consisteix aquesta innovadora idea:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada