dijous, 14 de febrer del 2013

Curtmetratge poètic, una activitat profunda.

En aquest curtmetratge hem tractat d'unir i donar cohesió i sentit als diferents poemes escrits pels membres del grup, els quals havíem de representar en un recital i annexionar-los de manera que fora natura la successió d'aquests. Abans de res, us exposaré que les temàtiques consistien en la gran vida dels gats, l'abortament involuntari, seguir endavant i la violència de gènere. D'aquesta manera, ens vam trobar amb quatre temàtiques molt distintes i la interconnexió de les quals en primera instància, ens va resultar molt complexa ja que la intenció d'aquest era mostrar una història que a través de la expressivitat vocal i els diferents muntatges proposats i realitzat aconseguissin transmetre les emocions, els propòsits i les idees que ens haviem proposat. Així doncs, la nostra pretensió, potser un poc ambiciosa, era arribar a la fibra sensible de l’audiència d’aquest.

Un altre aspecte que ha estat enriquidor per nosaltres he estat reflexionar el guió, desenvolupar-lo i pensar com aquestes paraules poden ser representades a través de diferents formats, ja que la nostra intenció era emprar una tècnica un poc diferent per cada poesia, de manera que poguéssim experimentar amb totes i que el públic s’anés sorprenent. A més e més, ens va costar decidir-nos pels diferents plànols de càmera, escenaris, efectes musicals... Tot i que hem de destacar que en tot moment vam emprar efectes sonors i imatges baix la llicència Creative Commons, fet que ens va complicar un poc la tasca però que al cap i a la fi, el resultat ens satisfà.

A tall de conclusió, m’agradaria destacar que les dues temàtiques més polèmiques, hem volgut tractar-les des del màxim respecte, atorgant-li els recursos que estaven al nostre abast, els quals hem de destacar que eren més be escassos, i tractant d’aportar el nostra gra de sorra, de manera que esperem que us agradi i dessitgem de cor que ningú pugui sentir-se ofés, ja que aquesta producció ha estat realitzada des de la postura del màxim respecte i estima.

El nostre curtmetratge és el següent: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada